I divlje životinje zaslužuju sreću

Screenshoot:YouTube

DIVLJE životinje se ponekad znaju naći u nevolji. Ovaj lisac je imao sreće što su ga dobri ljudi spasili od sigurne smrti. Pronađen je ranjen i sam, a unatoč tome što spada u divlje životinje, oduševio je ljude koji su mu pomogli. Lisac je dobio ime Eddie, imao je slomljeno rebro. Uz pomoć veterinara i privremenih udomitelja,

Eddie se u potpunosti oporavio i spreman je za povratak u divljini i suživot s drugim lisicama. Njegovi spasioci su bili zabrinuti da ga možda druge lisice neće prihvatiti. Prvo su ga dobro onjušili i ipak na kraju shvatili da će Eddie postati ravnopravan član njihove male lisičje obitelji. Svi mladunci su jako voljeni i paženi te se s njima radi da nauče potrebne vještine za život u divljini.

Eddie i njegova nova prijateljica Hattie su pušteni u slobodu, uživaju u jurcanju, igranju i slobodi, a kada je vrijeme spavanja, zajedno se sklupčaju i snivaju divne sne.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više