UDOMITE ŽIVOTINJU Uz preslatke pse i mačke, svoj dom traže jedna nimfa i hrčci

Foto: Index oglasi

NA INDEX OGLASIMA, jedinom zauvijek besplatnom oglasniku više od 300 životinja traži dom. Među njima je 280 pasa, 39 mačaka, dva  hrčka i jedna nimfa. Svi smo se već više puta uvjerili kako je pronalazak doma nezbrinutim životinjama vrlo težak posao. Kako bismo olakšali raznim udrugama, azilima i ljudima koji vole životnje njihove oglase uvrstili smo na Index Oglase.

> ŽIVOTINJE KOJE TRAŽE SVOJ DOM NAĐITE OVDJE

Svaka od životinja koja se nalazi na našoj stranici posebna je na svoj način. Izdvojili smo vam neke od njih. 

1. Ruski hrčak simpatična je mala životinjica. Upola je manji od najpopularnijeg, sirijskog, hrčka. Osnovna karakteristika ove "krznene loptice" je siva boja, koja zimi postaje bijela. Ako vam je želja imati ovog slatkog sivonju, javiti se možete na ovaj oglas.

2. Nimfe su kućni ljubimci koje se vrlo lako pripitome. Treba im dati vremena da se prilagode novoj okolini, no kada to učine, postat će vaši najbolji prijatelji. Ako želite postati najbolji prijatelj nimfe Roze, javite se na ovaj oglas.

3. Neni je šest mjeseci staro štene koje traži dom. Trenutno je u azilu, a volonteri kažu kako je najnježnija i najumiljatija životinja tamo. Ako joj želite pružiti bolji život, javite se na ovaj oglas.

4. Ralf je star sedam godina, a već pet godina proveo je u kavezu. Kavez dijeli s dvije kujice koje obožava, no ipak bi htio nove vlasnike i toplinu doma. Ako mu baš vi to želite pružiti, javite se na ovaj oglas.

5. Keanu je predivan mačak koji će svojim neobičnim šarama osvojiti svako srce. Čim otvorite njegov oglas, uvjereni smo ga da ćete ga htjeti udomiti!

6. Ova preslatka narančasta mica došetala je jednoj ženi u dvorište. Ona je ne može zadržati, a ako biste to učinili vi, javite se na ovaj oglas.

> ŽELITE LI UDOMITI ŽIVOTINJU KLIKNITE OVDJE

Neke oglase smo podijelili i na Facebook stranici Index Oglasa kako bi ih mogao vidjeti što veći broj ljudi. Ako želite da i vaša udruga bude na Index Oglasima registrirajte se sami ili potražite pomoć na mail igor.hudika@index.hr.

 

 


 

Pročitajte više