Kad im se pred kućom pojavila bolesna kujica, odlučili su se za nešto što bi mnogi odbili

Screenshot: Facebook / The Dodo

OVA obitelj nedavno je dobila neočekivanog gosta. Kad im se jednog dana kujica pojavila ispred vrata, znali su da nešto nije u redu. Kao što je i sam muškarac rekao, žive "usred ničega" i psi se jako rijetko pojavljuju u njihovoj blizini.

Bilo je jasno da kujica treba hitnu pomoć. Na sebi je imala brojne ogrebotine i rane, pa ju je odmah odnio do auta te je odvezao u veterinarsku ambulantu. Primijetio je da kujica izgleda kao da je nedavno imala okot, no nije znao što joj se točno dogodilo.

Nakon nekoliko dana nazvao ga je veterinar te mu objasnio da je kujica u prošlosti zadobila jak udarac, pa pretpostavljaju da ju je udario automobil. Rekao mu je da ima slomljen kuk i oštećenje nervnog sustava. Nakon tog poziva muškarac je znao da njeno liječenje neće biti jeftino. No bez obzira na to, nije htio odustati. Kujicu koju je nazvao Betsy odlučio je udomiti i nastaviti s njenim liječenjem.

Prihvatili su je i čak i obiteljski psi koji inače ne vole druge pse. Dok bi ostale pse odmah pokušali otjerati, Betsy su došli samo znatiželjno njuškati te su je prihvatili kao novog člana obitelji.

Pročitajte više