Kada bi netko prošao kraj njegovog kaveza, ovaj pas bi gurao šape da ga dotakne

Screenshot

MLADI pit bul pronađen je na cesti mršav i dehidriran u Dallasu, na mjestu koje nekima služi kao odlagalište neželjenih životinja. Ostavljen je kraj prometne ceste i imao je sreće što su ga pronašli na vrijeme jer mnogi psi tamo stradavaju pokušavajući prijeći cestu.

Spasili su ga volonteri lokalnog društva za zaštitu životinja i dobio je ime JJ. Iako je spašen s ceste, kavez za njega, kao i za bilo kojeg drugog psa, nije rješenje. Sklonište u kojem je smješten je improvizirano i ima samo 6 kaveza.

Tamo nitko ne dolazi i nitko ne posjećuje te pse. Nakon dva tjedna i dalje se nitko nije javio za njega pa su ga stavili na listu za eutanaziju. U to sklonište dolazi volonterka Marina Tarashevska pomagati kod čišćenja i šetnje pasa.

Kada ga je prvi put pustila iz kaveza, on je samo hodao u strahu oko njihovih nogu i nije se micao, kao da je očekivao da će ga netko udariti. Marina ga je vratila u njegov kavez i krenula kući, no on ju je zaustavio na način koji slama i najtvrđa srca.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više