Kako izgleda život iza rešetaka isprobao je Tomfa iz Kawasaki 3p

Helping Animals

JOŠ jedna kampanja projekta Helping Animals čiji je dio i Tomfa - Tomislav Vukelić, vokal Kawasaki 3p benda iz Zagreba je u realizaciji. Kakav je osjećaj biti u kavezu i iščekivati da te netko dođe pomaziti, nahraniti i pustiti u šetnju osjetili su i Tomfa i Dingo. Projekt je napravljen kako bi se ljudima dočarao taj pogled životinje koja s nestrpljenjem očekuje da je netko primijeti.

Dio životinja koje se nalaze po skloništima i udrugama su nekada bili nečiji ljubimci, a onda su im postali teret i postali su neželjeni. Ljubimci su naša odgovornost od trenutka kada ih prihvatimo u naš dom i trebali bismo biti odgovorni za njihove živote koliko god da trajali.

Ljubimci nisu predmeti koji se mogu odbaciti bez posljedica. I oni imaju emocije, osjećaju tugu i bol. Zamislite samo da provedete veći dio života u kući, na toplome, slobodni i voljeni, a onda odjednom postanete nepoželjeni i završite u kavezu.

Kampanja "Iza rešetaka" će se zaokružiti izložbom fotografija životinja iz raznih skloništa s ciljem da se podigne svijest ljudi o udomljavanju životinja isto kao i o odgovornom i aktivnom vlasništvu.  

Tomfa i Dingo nisu bili sretni što moraju biti u skučenom prostoru i jako su se razveselili kada su ih pustili van. Volite životinje, ne napuštajte ih i pomažite im! 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više