Kujica Bella je spašena iz romskih naselja i treba vašu pomoć

Matija Tišlar

KUJICA Bella je jedna od pasa obrađenih u projektu kastracije u romskim naseljima u Međimurju. Draga kujica je mješanka u tipu bul terijera i samim time je njeno udomljavanje teže. Ima svega godinu dana i do sada je pokazala da ima veliko srce i želju za igrom i maženjem.

Trenutno se nalazi u Zagrebu na privremenom smještaju gdje živi s još dvije kujice s kojima se dobro slaže. Nažalost, u ovom smještaju može ostati samo dva tjedna, a nakon toga je pitanje što će s njom biti.

Najgore za nju bi bilo da se mora vratiti odakle je došla jer nakon svega što je prošla ne zaslužuje nikada više osjetiti tugu, bol i samoću.

Ova draga kujica treba osobu koja je odgovorna i koja je spremna primiti je kao članicu obitelji, prijateljicu i ljubimca. Pomozite Belli da brzo pronađe svoju sreću.

Sve informacije za lijepu njušku možete dobiti na kontakt broj 099-4800-640 ili u inbox na Facebook stranici Azil Prijatelji Čakovec

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više