Kujica pit bula je dva dana čuvala djevojčicu koja je nestala iz kuće

Screenshot

SVAKOM roditelju je najgora noćna mora da izgubi dijete, da mu dijete nestane ili ga netko otme. Obitelj malene dvogodišnje Charlee Campbell je bila u panici i očajna kada je shvatila da im je dijete nestalo. Malena je bila s djedom i bakom u njihovom vrtu u Kentuckyju i odjednom je nestala. Dva dana su je tražili posvuda.

Djed je rano ujutro otišao na posao, a kada se baka probudila, shvatila je da malene nema nigdje. No, nije samo nestala. Kod kuće nije bilo ni njihove kujice Penny. Nakon dva dana dobili su dojavu o maloj plavoj djevojčici koja se pojavila na trijemu susjeda Waynea.

Djevojčica je bila sva u ogrebotinama, puna krpelja i lišća u kosi. Policija je izjavila kako se kujica Penny pojavila prije djevojčice, nekoliko metara dalje. Baka smatra da je kujica bila čitavo vrijeme s malenom kako bi je čuvala. Zagrlila je kujicu i rekla joj: " Ti si naš heroj."

Djevojčicu su odvezli u bolnicu, no svom srećom nije bilo nikakvih ozbiljnih ozljeda. Njena obitelj se potrudila počastiti je s puno poslastica, a i hrabra kujica Penny je dobila slastan komad mesa u znak zahvalnosti što je ostala uz Charlee. Ovo je još jedan dokaz da su nam psi uistinu najbolji prijatelji i da e uvijek biti tu za nas. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više