Kujica u skloništu zagrlila najbolju prijateljicu uoči eutanazije i spasila im život

SAMO jedna fotografija može promijeniti život, a najbolji dokaz je priča iz skloništa za nezbrinute životinje Etowah County Humane Society. 

Ondje su 2015. boravile Kala i Keira. Dvije kujice postale su nerazdvojne. Nažalost, nitko im nije htio pružiti krov nad glavom i stigla je odluka o njihovoj eutanaziji. Odlučeno je da će se to obaviti narednog dana. 

Djelatnici skloništa uhvatili su trenutak zagrljenih pasa kojima je sat odbrojavao i objavili ga na društvenim mrežama uz emotivnu priču.

Objavljuje Kala & Keira Hugging DogsNedjelja, 1. studenoga 2015.

"Ja sam Kala. Ovo je Keira. Strah nas je ovdje. Ljudi koji rade u skloništu vide da smo uplašene jer nam je ovo posljednji dan. Mora nas netko spasiti ili smo 'sljedeće'. Keira je crna, mješanka boksera. Rekla mi je da budem hrabra, ali ne znam mogu li biti. Vidite li naša lica? Keira zna što će se dogoditi, vidi joj se u očima. Ima hrabro lice, ali osjećam da njezino srce ubrzano kuca. Gledat ću je kako odlazi niz hodnik. Neće se vratiti i ja ću plakati. Onda će doći po mene, ali neću biti hrabra poput nje. Tješile smo ovdje jedna drugu. Dala mi je nadu koju nikad nisam imala, ali sada je gotovo", napisali su.

Priča je postala viralna i u roku od dva sata i šest minuta od objave javio se gospodin koji je odlučio doći po pse i privremeno ih zbrinuti.

Tri mjeseca kasnije Kalu i Keiru udomile su cimerice Pam Cody i Wendy Newman. 

HAPPY HALLOWEEN FALL FESTIVAL!!🧡

Objavljuje Kala & Keira Hugging DogsPonedjeljak, 26. listopada 2020.

Dva psa za dlaku su izbjegla smrt i danas dijele dom.

Pročitajte više