Ljeto je tu, ali Ferdy, Rio i Robi i dalje traže svoj zauvijek dom

Foto: Facebook/Udruga Prava šapa

STIGLO je ljeto, ali mnoge životinje po hrvatskim azilima traže svoj dom. Ako ste u potrazi za ljubimcem, a možete mu pružiti svu ljubav, pažnju i dobre uvjete za život, razmislite o udomljavanju jednog od ovih malaca. 

Ferdy

Ferdy ima 8 mjeseci i 12 kilograma, a nalazi se u udruzi Novogradiške njuške. Preslatki štenac stane u svaki auto i volio bi vam se pridružiti na ljetnim avanturama. Ako već imate psa, ni to nije problem, Ferdy se odlično slaže s drugim psima. Ako ste zainteresirani za Ferdyja, možete se javiti udruzi putem inboxa na Facebooku ili putem emaila na adresu novogradiske.njuske@gmail.com.

Robi

Prekrasni Robi se nalazi u Skloništu za životinje Velika Gorica. On je mješanac u tipu labradora, star oko godinu dana, cijepljen, kastriran i čipiran. Robi je malo plašljiv, stoga bi bilo idealno da dođe u dom koji već ima jednog psa. Naime, društvo drugih pasa mu pomaže da prevlada svoje strahove. Ako želite znati više o Robiju, javite se na broj 095 4000 567. 

Rio

Rija možete naći u udruzi Prava šapa. Ovaj stasiti mačak, koji bi na jesen trebao napuniti dvije godine, prošao je veterinarsku obradu i udomljuje se u Zagreb ili okolicu Zagreba, u stan bez mogućnosti izlaska van ili kuću koja nije u prometnom okruženju. Izrazito je drag i umiljat, a slaže se s ljudima, mačkama pa čak i sa psima.

Zbog svoje umiljate prirode idealan je čak i za početnike ili obitelji s djecom. Kako biste udomili Ria, možete se javiti u inbox na Facebook stranici udruge ili putem maila na adresu prava.sapa@gmail.com.

Čips i Dumbo

Čips i Dumbo su dva brata zamorčića koja se nalaze u udruzi Mrkvica u Zaprešiću. Udomljuju se isključivo zajedno, u dom gdje će biti jedini dečkići, kako ne bi došlo do sukoba s drugim zamorcima. Kako biste im pružili dom, možete se javiti u inbox na Facebook stranici udruge. 

Nino

Nino je jedan od štićenika udruge Fido. Ima oko godinu dana i srednje je veličine. Aktivan je, željan pažnje i maženja, a u novi dom dolazi kastriran i veterinarski obrađen. Dobro se slaže s ljudima i sa psima, a ako ga želite udomiti, javite se u inbox na Facebook stranici udruge. 

Štenci iz Siska

U Sklonište za životinje Sisak je stiglo novo leglo preslatkih štenaca u raznim bojama. Ako želite doznati više o njima, možete se javiti skloništu putem inboxa na Facebooku, putem emaila na adresu skloniste.sisak@gmail.com ili putem telefona na broj 
044 527 717. 

Pročitajte više