Maca lutalica prišla im na putovanju, nisu imali pojma što će učiniti zbog nje

Screenshot: YouTube

MARGARET i Ladi žive poprilično neobičnim životom. Njihov se dom kreće na četiri kotača, a njihova domovina cijeli je svijet. Oni rade, istražuju, pronalaze, druže se, spavaju, jedu i žive - na kotačima. U posljednjih deset godina, mnogi se odlučuju za takav život ostavljajući sve ono staro i konvencionalno iza sebe. Neki od njih u sve to uključe i ljubimce.

Iako Margaret i Ladi nisu donijeli takvu odluku, jedna maca lutalica odlučila im je promijeniti planove. Prišla im je i nakon kratkog, ali temeljitog, njuškanja ušla je u njihov kombi. Družili su se s njom sve dok nisu odlučili krenuti dalje. Nakon dugog razmišljanja i pregovaranja, zaključili su da je najbolje ostaviti je na teritoriju koji zna.

No nakon pet sati vožnje, na granici Crne Gore, shvatili su da su pogriješili. Odlučili su se vratiti po macu Millie i usvojiti je. Nisu mogli vjerovati da to čine zbog nje. No ljubav koja se rodila između njih bila je nevjerojatno velika i bili su spremni učiniti sve kako bi je pronašli.

To, zapravo, nije bio problem jer ih je Millie čekala na istom onom mjestu. Sada je punopravni član njihove male obitelji te pravi putoholičar i avanturist. Kada su u kombiju, i ona odmara s njima. Kada istražuju prirodu i znamenitosti, ona ih vjerno prati. Millie se savršeno uklopila u njihov život te je dokazala da ljubimci ljudima mogu iz temelja promijeniti život.

Pročitajte više