Mačak prvi put vidio ogledalo, reakcija šokirala vlasnika

Screenshot: TikTok

NAKON pet godina, moglo bi se pomisliti da su mačke naučile sve što mogu, ali mačak po imenu Butters pokazao je da još uvijek otkriva svijet oko sebe. Vlasnik Connor Robinson posvojio je Buttersa kad je bio mačić i uvijek ga je držao ispred zrcala, ali on nikad nije reagirao na svoj odraz.

"Buttersu je trebalo pet godina da se ugleda u zrcalu. Počeo je režati", rekao je Robinson za Newsweek.

Šokiran reakcijom svog mačka, odmah je zgrabio mobitel i snimio nevjerojatan prizor pa ga objavio na TikToku. Kaže da Butters i dalje reži na vlastiti odraz, ali sve manje.

@crobsauce In this episode of weird cat behavior : Butters woke up today and noticed his reflection for the first time ever after 5 years of life. He also knocked everything over on the sink yelling at himself #catsoftiktok #cat #crazycat #catbehavior #reflection #selfaware ♬ original sound - Connor

Reakcija Buttersa nije šokirala samo njegovog vlasnika, već i gledatelje. Video je ubrzo skupio više od 2.9 milijuna pregleda i 456.300 lajkova. Neki su se korisnici našalili. Jedna osoba je komentirala: "I ja sam ljut kad se vidim u ogledalu." 

Druga je dodala: "Ovako izgledam svako jutro."

Treća je napisala: "Suosjećam s njim..."

Pročitajte više