Mačak toliko voli psiće da se ponaša kao da su njegova djeca

Screenshot: TikTok

CHANTEL McLeod, vlasnica uzgajivačnice jorkširskih terijera, u intervjuu za Newsweek otkrila je da njezin mačak Alex obožava bebe i da se osjeća najsretnije kada je okružen psićima.

McLeod je na svom TikTok profilu podijelila viralni video koji prikazuje Alexa kako leži sa psićima iz najnovijeg legla. "Ujak Alex, mačak dadilja, ponovno je uhvaćen u otmici štenaca", napisala je McLeod u objavi.

@chantaillylaceyorkies Uncle Alex the nanny cat caught kidnapping puppies again. #puppynapping #catnapping #stealingpuppies #stealingyorkies #yorkshireterriers #yorkiebabies #yorkies #yorkiepals #yorkiefriends #yorkiesoftiktok #yorkiemom #yorkiedad #yorkiedadandson #yorkiepuppypals #foryoupage #fyp #catnannies #dognannies #bestfriends #puppiesbaby #dogbabysitter #catbabysitter #yorkshireterrier #yorkiepuppies #catoftiktok #kittensoftiktok #catsoffical #yorkiepuppypals #catmom #dogscats✔️ #puppykittensz #catdogshow #catdogoftiktok ♬ original sound - Chantaillylaceyorkies

Preslatki video oduševio je korisnike TikToka, a mnogi od njih tražili su vlasnicu da objavi još videa s Alexom. "Alex treba vlastiti TikTok. Ni ne volim mačke, ali volim Alexa", "Treba nam još 100 ovakvih videa", "To su njegova djeca, sličnost je nevjerojatna", neki su od komentara korisnika.

Pročitajte više