Mala Marita traži dom: ''Zahvalna je za svaku nježnost koju joj daruje čovjek''

Foto: Facebook

DJELATNICI azila Dumovec traže dom za četveromjesečnu Maritu, dragu kujicu koja je zahvalna za svaku nježnost koju joj daruje čovjek. Osim nje, dom traže i za dvije umiljate tromjesečne mješanke, Deu i Leu, koje također jedva čekaju upoznati svog novog čovjeka.

''Predstavljamo vam još jednu našu predivnu mladu “pesicu”! Upoznajte Maritu! U njezinu se imenu krije “dobrota” i baš je ta riječ odlično opisuje. Marita je uistinu dobra. Aktivna je, razigrana i pametna. Izuzetno je zahvalna za svaku nježnost koju joj daruje čovjek'', pišu djelatnici azila Dumovec i pitaju: ''Može li Marita postati vaša ljubimica?''.

Predstavljamo vam još jednu našu predivnu mladu “pesicu”! Upoznajte Maritu! U njezinu se imenu krije “dobrota” i baš je...

Objavljuje Azil DumovecSubota, 5. studenoga 2022.

Marita ima četiri mjeseca i bit će srednjeg do većeg rasta, a osim nje, dom traže i mjesec dana mlađe mješanke Dea i Lea: ''Nemojte dopustiti da malene Dea i Lea predugo budu u azilu! Prije nekoliko su nam dana stigle s privremenog čuvanja. Te mješanke stare tri mjeseca, bit će srednjega rasta. Jako su umiljate i drage. Pravo je vrijeme da se vežu uz svojeg čovjeka. Biste li mogli udomiti koju od njih?''.

Nemojte dopustiti da malene Dea i Lea predugo budu u azilu! Prije nekoliko su nam dana stigle s privremenog čuvanja. Te...

Objavljuje Azil DumovecČetvrtak, 3. studenoga 2022.

 

Pročitajte više