Mali pas neprestano je bježao preko visoke ograde, vlasnica konačno saznala kako

Foto: Facebook

PSIĆ Pingo pravi je mađioničar. Barem je tako mislila njegova vlasnica dok ga nije uhvatila na djelu. Albertina Fogaça bila je zbunjena i nikako joj nije bilo jasno kako njezin maleni Pingo može svladati tako ogromnu ogradu. Odlučila je skriti se na balkonu, biti strpljiva i čekati trenutak bijega kako bi sve snimila kamerom. To joj je i uspjelo, a odgovor na njezino pitanje šokirao ju je.

Pingo, naravno, nije mogao preskočiti tako veliku ogradu, no pronašao je način da ipak izađe na ulicu. Uočio je rupu u ogradi i provukao se kroz nju te otišao u avanturu. Albertina kaže da ju je sve to začudilo i da Pingo obožava izlaziti iz dvorišta jer je hiperaktivan i jako druželjubiv.

Najgori dio je briga o tome hoće li mu se nešto dogoditi i kupanje koje slijedi nakon svakog izlaska jer Pingo obožava valjanje u smrdljivim i prljavim stvarima. Nadamo se da će rupu u ogradi zakrpati te da će naći rješenje za Pingovu hiperaktivnost. Dulje i zabavnije šetnje te dogovorena druženja s drugim psima mogli bi riješiti stvar. 

Pročitajte više