Mama mačka prisvojila tuđe mačiće i othranila ih. Sad su nerazdvojni

Foto: Facebook

AZIL Dumovec objavio je predivnu priču o jednoj majci mački. Buba je uspješno othranila svojih šest mačića i istovremeno se brinula za mačića koji je pronađen bez majke.

"Da postoji odličje za majku godine u mačjem svijetu, dobila bi ga naša Buba! Ta je mačka uspješno othranila svojih šest mačića te jedno mače koje je pronađeno bez majke, a koje je bilo desetak dana mlađe od njezina legla. Čim smo joj stavili to mače, prihvatila ga je bez razmišljanja i hranila svojim mlijekom sve dok nije prešao na krutu hranu", piše u objavi azila.

Nakon što se pobrinula za svih sedmero mačića, došlo je još jedno koje se borilo za život. Mačka Buba je ponovno uskočila i počela hraniti i tog mačića.

"No tu nije kraj. Taman kad smo mislili da je Buba završila s othranjivanjem mačića, preuzeli smo tek okoćeno mače nad čijim smo životom strepili. Nadajući se da će nas pomaziti sreća, stavili smo ga kraj Bube. Predivna majka ni trena nije dvojila. Dopustila je gladnom mališanu da se nahrani te se nastavila brinuti o njemu kao o vlastitome", piše u objavi.

"Sada žive zajedno i nerazdvojni su. Kada ih god pogledamo, leže zagrljeni - on privinut uz nju ili njezina glavica na njemu", dodali su iz azila.

Pročitajte više