Medvjedić je virio ljudima kroz prozor, a onda mu je njegova mama očitala bukvicu

Screenshot: YouTube

SUMER WALSER WILLIAMS i njen suprug probudilo je čudno komešanje rano ujutro. Kada su pogledali kroz prozor kako bi provjerili o čemu se radi, ugledali su medvjedića, piše The Dodo.

"Još uvijek je bio mrak. Upalila sam svjetlo na trijemu i vidjela da se radi o medvjedu", rekla je Williams i priznala da su se ona i suprug veoma iznenadili.

Znatiželjno mladunče stajalo je uspravno i počelo zavirivati kroz njihov prozor, ali nisu bili ljutiti ni preplašeni. Naprotiv, par je bio oduševljen i zaintrigiran.

Međutim, majka medvjedića nije bila oduševljena njegovim pothvatom.

"Majčina reakcija bila je kao da mu poručuje da mu je bezbroj puta rekla da ne pravi buku i ne ometa ljude dok traže hranu u njihovom dvorištu", napisala je Williams na Facebooku te je objavila video događaja.

"Poistovjetila sam se s njom jer sam i sama majka dvoje djece. Mislim da je ovaj video super jer prikazuje da su neki aspekti roditeljstva identični za sve vrste", dodala je.

Mladunče je naučilo lekciju jer se odmah nakon majčinog ukora udaljilo od kuće. Video je postao hit na društvenim mrežama te je nasmijao brojne internetske korisnike.

Pročitajte više