Nakon 14 mjeseci traženja, pronašli svog mačka debelog i na neočekivanom mjestu

Foto: SWNS

PUNO je priča u kojima su izgubljeni ljubimci vraćeni svojim vlasnicima nakon dugo vremena. No većina njih završi na ulici, kod druge obitelji ili u azilima. Mačak Clive završio je na posve drugom mjestu i njegova je priča upravo zbog toga toliko posebna.

Četrnaest mjeseci njegova ga je obitelj tražila posvuda, a on se skrivao u skladištu mačje hrane nedaleko od svog doma. Priča ne bi bila toliko zanimljiva da njegov život u skladištu nije potrajao toliko dugo.

Četrnaest mjeseci živio je u carstvu hrane, četrnaest mjeseci njegovi su ga vlasnici uzaludno tražili i četrnaest mjeseci je zadavao nevolje radnicima skladišta. Svima je bilo jasno da imaju posla s mačkom jer je ostavljao jasne tragove na njihovom radnom mjestu - mačja kakica, rupe u kutijama s hranom i manjak mačjih slastica.

Nakon četrnaest mjeseci, uspjeli su ga uhvatiti i vratiti vlasnicima. Oni kažu da ih mačak prepoznaje i da se ne osjeća nimalo krivim za sve što im je priredio jer je njemu bilo predivno. Četrnaest mjeseci stariji i duplo deblji, Clive uživa sa svojom obitelji ovih blagdana. 

Pročitajte više