Nakon dva mjeseca ljubavi: Pogledajte kako danas izgleda ovaj pas!

 Foto: Facebook.com/BaliDogAdoptionRehabilitationCentre

KAD se pit bull TinTin razbolio njegov vlasnik odveo ga je veterinaru i nikad se više nije vratio! Nažalost, umjesto da mu pomogne, veterinar ga je smjestio u box i sustavno izgladnjivao.

URGENT FUR EVER HOME NEEDED ❤️ Will you adopt our beautiful Tin Tin? He's urgently looking for his fur ever home. Tin...

Posted by Bali Dog Adoption Rehabilitation Centre on 1. studenoga 2016

Da ova priča nema tužan kraj pobrinuo se neimenovani ljubitelj životinja koji se putem Facebooka javio Ebonyju Owensu, direktoru Bali Dog Adoption and Rehabilitation Centra (BARC), poslavši mu fotografiju psa u očajnom stanju.

Owens pretpostavlja kako vlasnik veterinaru nije ostavio novac, zbog čega se on pak nije želio skrbiti o psu.

Čim je vidio u kakvom se stanju pas nalazi Owens je znao da zajedno s drugim članovima BARC-a mora brzo djelovati!

 

Nakon što su ga pokupili od veterinara koji ga je izgladnjivao odveli su ga drugom veterinaru, koji ga je odmah priključio na infuziju, putem koje je cijeli dan dobivao "hranu".

Misleći kako je uzrok njegovog očajnog stanja bolest bubrega ili nešto slično napravio je i detaljne krvne pretrage koje su pokazale da osim parazita kojeg je u krv ispustio krpelj, TinTin nije bolestan, već je mršav zbog dugotrajnog izgladnjivanja!

Kako navodi thedodo.com nakon dva mjeseca, okružen ljubavlju ljudi koji vole životinje TinTin se potpuno oporavio, udvostručio je tjelesnu težinu i konačno uživa u psećem životu,čekajući udomljavanje. Unatoč svemu što je prošao još uvijek vjeruje ljudima!

CHECK OUT TINTIN NOW! From a bag of bones close to dead...to this incredibly healthy handsome beast! ❤️THANK YOU so...

Posted by Bali Dog Adoption Rehabilitation Centre on 5. veljače 2017

Pročitajte više