Napušteni pas svaki dan sjedi i čeka ispred vrata, razlog slama srca 

Screenshot: TikTok

 SKLONIŠTE za pse, @shelterdogsofaz, prošli tjedan objavilo je snimku pit bulla Rockyja koja je brzo postala viralna na TikToku.

Snimka prikazuje Rockyja kako svaki dan sjedi ispred vrata i čeka da ga netko dođe upoznati, ali ljudi ga samo ignoriraju. U objavi piše da se ne Rocky nalazi na popisu za uspavljivanje zbog čega hitno treba naći udomitelja ili privremeni smještaj.

@shelterdogsofaz #phoenixaz #az #arizona #puppylove #dogsoftiktok #phxaz #phoenixarizona #adoptabledogs #azrescue #adoptme #fosteringsaveslives #shelterdogsrock #pitbulllove #pittiesoftiktok #pittielove #shelterdogsneedlove #scottsdalearizona #scottsdale #volunteer #pitbullsoftiktok #pitbulls ♬ Somewhere only we know cover - Sofía

No, Rockyjeva priča ima sretan završetak. Budući da je snimka privukla više od 200 tisuća gledatelja, sklonište je uspjelo naći privremeni smještaj za Rockyja, zbog čega napušteni pit bull više nije na popisu za eutanaziju. Idući korak je pronaći zauvijek obitelj za Rockyja, ali to ne bi trebalo predstavljati problem, jer su se u komentarima javili brojni potencijalni udomitelji.

Pročitajte više