Neposlušni mops nije htio na spavanje pa napravio smiješni prosvjed

Screenshot: YouTube

OVI PSI spadaju u jednu od najdruštvenijih pasmina. Svoje će vlasnike pratiti u stopu. Obožavaju biti u društvu ljudi i vole se kretati, stoga nemojte da vas njihov izgled zavara, psi su to koji obožavaju aktivnost i igru. No postoje i njihove "loše" strane. Najveća im je mana proždrljivost, a ako psu ne omogućite dovoljno kretanja, doći će do nakupljanja viška kilograma. Osim toga, ne podnose samoću i nisu psi koje možete ostavljati same kod kuće. Vrlo se teško privikavaju na to, stoga ako previše izbivate iz stana, ne biste trebali udomiti ovog psa.

Treća im je mana tvrdoglavost, ali ta se mana može ispraviti pravilnim odgojem. Nikada ne trebate vikati na njih jer su osjetljivi na to. Mops iz videa pokazao je svoju tvrdoglavu stranu. Njegova vlasnica kaže kako svaku večer odlazi na spavanje u svoj krevetić bez problema. No ovaj se put odlučio posvađati s njom. Nikako mu se nije išlo u krevet i napravio je pravi mali prosvjed. Nas je dobro nasmijao, a vjerujemo da će i vama izmamiti osmijeh na lice.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više