Nitko je nije htio jer ima dvoja usta, a onda ju je jedna žena spasila

Foto: Instagram

TOAD je kujica stara šest godina koja se prije nekoliko godina pojavila na vratima azila u kojem je radila njezina sadašnja vlasnica. Cijelo je osoblje bilo šokirano njezinom pojavom, a pomalo ih je plašila i njezina agresivnost. Toliko je lajala i skakala na ljude da su joj morali staviti brnjicu kako bi je odvezli do veterinarske klinike. Tamo se dogodilo čudo. Kada je ugledala svoju tadašnju vlasnicu, potpuno se umirila.

Nakon pregleda, sjela joj je u krilo i zaljubljeno je gledala. Odlučila ju je udomiti i od tada su nerazdvojne. Toad je razlog nastanka organizacije Mutt Misfits, koja se bavi udomljavanjem ljubimaca s posebnim potrebama - ranjenim, bolesnim, deformiranim te onim životinjama kojima prijeti eutanaziranje.

Toad je svojim izgledom začudila svakog tko ju je upoznao. Na njezinoj se glavi nalaze tri uha. Jedno s lijeve strane i dva s desne. No kada podignete donje desno uho ugledat ćete još jedna usta koja se sastoje od tri zuba i koja luče slinu.

Toad ne može jesti na ta usta, iako su povezana s pravim ustima, jer nema vilicu. No zanimljivo je da kada jede, iz drugih se usta luči slina. Zbog svog deformiteta bila je odbačena, živjela je na ulici i nitko je nije htio. No njezina srodna duša ipak je postojala i danas ne može zamisliti život bez nje. 

 

Pročitajte više