Njemački ovčari - savršeni psi čuvari koji obožavaju malu djecu

Foto: Unsplash

PAS JE vjeran i odan čovjekov prijatelj, a njemački ovčar pravi je dokaz za to. Svaka osoba koja voli pse reći će sve najbolje o ovoj pasmini. Već desetljećima, njemački ovčari slove za najposlušnije i najpametnije pse. Ne postoji mnogo pasmina koje mogu parirati njemačkim ovčarima kada je u pitanju lojalnost. Ovi su psi spremni dati život za svog vlasnika.

Ako je ovaj pas dio velike obitelji, prema svim njezinim članovima će se ponašati vjerno i štitit će ih do kraja života. Osim što su nevjerojatno pametni, oni su prije svega odlični čuvari. Iako ih ljudi smatraju opasnima, oni će rijetko kada napasti čovjeka - to će se dogoditi jedino ako brani svoje vlasnike.

Odlični su čuvari i vaše će dvorište i kuću čuvati od nepoželjnih gostiju. Oni su vrlo poznati po svojoj ljubavi koju iskazuju vlasnicima. Ovaj video to sve savršeno dokazuje. Ovi njemački ovčari stali su u obranu i zaštitu svojih malenih vlasnika i dokazali da su najbolje dadilje na svijetu. 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više