Obrijana maca spašena s ulice sada izgleda poput čudnog mopsa

Foto: Facebook

MISLILI ste da ste vidjeli sve? Vjerujemo da macu čudnovatog izgleda koja podsjeća na mopsa vidite prvi put. Njezina priča nije nimalo laka. Pronašli su je na ulici bolesnu i zapetljanog krzna. Dlaku perzijskih mačaka potrebno je održavati. Ova je maca prepuštena ulici i o njezinu krznu nitko se nije brinuo.

Pretpostavljamo da je nekada imala vlasnika te da je, iz nama nepoznatih razloga, puštena na ulicu. Veterinar je ustanovio da ima infekciju urinarnog trakta i da joj je potrebno liječenje. Prošla je kroz dva azila, a nakon toga pronašli su joj privremeni dom. Njezin čudnovat izgled i umiljate oči razlozi su zbog kojih je vrlo brzo pronašla savršen stalan dom.

Zbog čega savršen? Zbog toga što su sustanari njezina novog doma mace sa sličnom pričom. Upravo zbog toga, one su je odmah prihvatile. Njezini novi vlasnici kažu kako njihove mace uvijek osjete takve stvari. Sigurni su da znaju kako je i ova čudnovata maca prošla kroz težak period. Svi ljudi koji su je upoznali izjavili su kako se ona ne ponaša poput mačke.

Vrlo je smirena i umiljata. Bez obzira na težak period kroz koji je prošla, ona vjeruje ljudima i nikada ne pokazuje ni najmanje znakove nervoze. Sretni smo što je pronašla stalan dom i što se odmah povezala sa svojim novim vlasnicima i ostalim macama u kući. Njezin je život konačno lijep i ona ponovno zna što je to ljubav. 

Pročitajte više