Od mačića do mačke: Odrastanje mačke prikazano u 20 najslađih sekundi

Screenshot: YouTube

VIDEA čiji su glavni akteri životinje najomiljeniji su među ljudima. No kako i ne bi bili? Životinje često imaju sve ono što nama fali. Bezuvjetnu ljubav za pružanje, bezbrižnost i slatkoću koja ne prolazi. Nisu namrgođene, ljubomorne su samo kada trebaju biti i zahvalne su na sitnicama koje mi, ljudi, često zanemarujemo.

Najslađe su kada su male, no ni kada narastu ne gube svoju čar, a ovaj je video pravi dokaz za to. Osim toga, ovaj video pokazuje koliko brzo odrastu naši ljubimci. Mace zrelu dob dosegnu za šest mjeseci, a mi te promjene ne možemo sasvim popratiti ako ih gledamo svakoga dana.

Kompanija Warren photographic odlučila je snimiti macu Freyu i njezino starenje prikazati od prvoga dana do desetog mjeseca života, i to u videu koji traje samo 26 sekundi. Pogledajte koliko se promijenila i uživajte u najslađem videu dana.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više