Orlando Bloom sačuvao kosti i spolovilo svog uginulog psa i šokirao svijet

Foto: Instagram/Orlando Bloom

GUBITAK kućnog ljubimca je bolno iskustvo. Svaki normalan vlasnik svog ljubimca smatra punopravnim članom obitelji, stoga nije čudno vidjeti vlasnika koji se bori s dubokom tugom i boli nakon što njegov ljubimac napusti ovaj svijet.

Prije tri godine poznati glumac Orlando Bloom nije se mogao pomiriti sa smrću svog ljubimca Sidija te je učinio nešto što mnogi vlasnici smatraju bespotrebnim i ekstremnim. Glumac se odlučio javiti stručnjacima koji su mu pomogli da u svom domu zauvijek čuva svog vjernog prijatelja tako što su s njegovog tijela uklonili sve osim spolovila i kostiju.

Za magazin Dog Monthly izjavio je kako je bio potpuno shrvan njegovim gubitkom. "Bio je moj najbolji prijatelj, njegova smrt jako me pogodila. Držim njegov kostur u svom domu. Znam da je mnogim ljudima to čudno, no odrađeno je savršeno i svake večeri mogu mu zaželjeti laku noć."

Dodao je kako je to jednostavno morao učiniti. Iz kompanije su ga pitali želi li sačuvati Sidijev penis, a on je pristao i na to. "Mislim da je to ono što bi Sidi htio", rekao je Bloom, koji je tim činom začudio brojne fanove.

Pročitajte više