Ova divna bića svoje dane provode u skloništima. Hoće li ih itko udomiti?

Foto: Facebook/Azil Dumovec/Prava šapa/Sklonište za životinje Sisak

I OVOG tjedna smo za vas izdvojili neke divne životinje koje svoje dane provode u skloništima, umjesto u toplom domu gdje mogu dobivati svu potrebnu ljubav i pažnju. Ako vam je ijedan od ovih ljubimaca zapeo za oko, a možete mu pružiti potrebne uvjete, razmislite o udomljavanju. Napravit ćete dobro djelo i istovremeno pronaći prijatelja za cijeli život. 

Blek

Blek je križani terijer koji se nalazi u azilu Dumovec. Star je pet mjeseci i dobro se slaže s drugim psima, a obožava šetnje i maženje. Ako ga želite udomiti, javite se na e-adresu azila udomljavanje@dumovec.hr. 

Tko se sjeća Velikog Bleka? Ako ste u djetinjstvu i mladosti obožavali stripove, razmislite o našem Bleku! Ovaj križani...

Posted by Azil Dumovec on Wednesday, October 4, 2023

Axel

Preslatki Axel je star samo tri mjeseca, a nalazi se u Skloništu za životinje Sisak. Trenutno je težak oko 5 kilograma, a pretpostavlja se da će biti srednjeg rasta i imati između 15 i 20 kilograma. Jako je umiljat i dobro se slaže s drugim psima. Veterinarski je obrađen, a kasnije obavezno mora na kastraciju, koja je besplatna u Veterinarskoj stanici Sisak. Ako želite bolje upoznati Axela, javite se na e-adresu skloniste.sisak@gmail.com, ili u inbox skloništa na Facebooku. 

Axel traži svoj dom 🏡 Dečko, star oko 3 mjeseca, trenutno težak 5 kilograma. Očekivani rast je srednji (15-20 kg). Drag...

Posted by Sklonište za životinje Sisak on Wednesday, October 4, 2023

Jess

Jess je dečko star oko 6 mjeseci, a trenutno se nalazi u udruzi Prava šapa. Ima divan karakter, jako je pitom i mazan, a obožava i ljude i druge mačke. Veterinarski je obrađen, a kada dostigne spolnu zrelost, mora na kastraciju, za koju udruga osigurava popust. Ako vam se svidio Jess, javite se u inbox udruge na Facebooku ili na e-adresu prava.sapa@gmail.com. 

[TRAŽI DOM 💕] Naši mali dudaši postali su dugonogi tinejdžeri, a za njih i dalje nema Zauvijek doma. Karakterno su...

Posted by Prava šapa on Thursday, October 5, 2023

Jerry

Jerry je štićenik udruge Mrkvica, a nalazi se u Rijeci. Star je samo 5 mjeseci i u potrazi je za svojim zauvijek domom. Ako želite doznati više o Jerryju, javite se udruzi putem Facebooka ili putem e-adrese udruga@mrkvica.hr. 

[JERRY TRAŽI DOM - RIJEKA] Prekrasni Jerry traži dom ❤️ Jerry je tek klinac, ima samo 5 mjeseci i bio bi iznimno zahvalan ako bi mu netko htio pružiti dom 🐰 Za više info - inbox!

Posted by Udruga Mrkvica Volonteri on Friday, September 29, 2023

Iskra

Iskra je mlada kujica, stara oko godinu dana, a nalazi se u udruzi Novogradiške njuške. Teška je oko 40 kilograma, a obožava druge pse i dobro se slaže i s mačkama. Udomljava se isključivo u provjerene uvjete, odraslim i stabilnim osobama koje imaju iskustva s njenom pasminom. Ako želite bolje upoznati Iskru, javite se udruzi porukom na Facebooku ili na e-adresu novogradiske.njuske@gmail.com.

Pogledajte vi ovu krasoticu, ne samo fizički, ona je zaista utjelovila sve pozitivne karakteristike pasa, ali i svoje...

Posted by Novogradiške njuške on Tuesday, October 3, 2023

 

Pročitajte više