Ova dva malena slatkiša jednog dana će biti službeni psi

Screenshot YouTube

LABRADOR Fred i njemački ovčar Gus žive u centru za obučavanje psa vodiča. Fred je smiren i voli puno odmarati, a Gus je znatiželjan i nemiran. Zajedno čine dobar tim.  

Čak i kada spavaju, čuvar Gus uvijek mora imati sve na oku. Da bude siguran da je sve pod kontrolom i da može provjeriti ako nešto sumnjivo dođe u njihovu sobu.

Ovaj usisivač je namjerno ostavljen kako bi se štenci učili na razne zvukove od malena i shvatili da nisu opasni, ali ni za igru. Dok Gus znatiželjno promatra što radi taj veliki čudan stroj, labrador Fred spava snom pravednika i ništa mu ne smeta.  

No ipak neće moći stalno spavati i njihove šapice moraju isprobati razne podloge za hodanje kako bi bili korisni slabovidnim i slijepim ljudima.  

Dok su još bebe, u njihovu sobu se postavljaju podloge raznih tekstura i oblika. Mali Gus nije gubio vrijeme i odmah je morao sve isprobati, dok Fred ne vidi razloga zašto bi se uopće trudio hodati po tim čudnim spravama.

Labrador je ipak odlučio da je vrijeme da krene istraživati jer je to jedini način da bude sa svojim prijateljem Gusom. Bebe se vrlo brzo umore, no jednog dana će ova dva prijatelja biti nekom čovjeku od velike pomoći. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više