Ova kujica ne skida osmijeh s lica, a prošla je kroz pravi pakao

Screenshot: YouTube

MNOGI psi koji iza sebe imaju ružnu i burnu prošlost pate od raznih trauma. No postoje i oni psi koji unatoč ružnoj i teškoj prošlosti i dalje mašu repom, vole ljude i beskrajno im vjeruju. Shortcake je pit bulica koja spada u ovu drugu skupinu. Kada su je pronašli, bila je bolesna, imala je teži oblik šuge i bilo je jasno da je bila odbačena i zapostavljena.

No ona nije skidala osmijeh s lica čak ni tada. Nakon što su volonteri azila stavili njezine fotke na društvene mreže, ljudi su se oduševili njom i njezinim osmijehom. Jedna se žena odmah zaljubila u nju te ju je udomila, a kaže kako je Shortcake u njihove živote unijela puno više.

Shortcake je danas najsretnija kujica na svijetu. Voli sve te obične pseće stvari kao što su šetnje, uživanje u prirodi, maženje i igra. No više od svega voli svog malog susjeda Granta. Ovo je još jedan primjer koji nam pokazuje da pit bulovi nisu opasne životinje ako su u rukama normalnih i dobrih ljudi. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više