Ova žena udomljava psiće s posebnim potrebama koje su svi odbacili

Screenshot: YouTube

OVA JE žena počela volontirati u jednom azilu i to joj je promijenilo život. Brinula se o štencima, a jednog je dana naletjela na psića kojeg su spremali uspavati jer su mu zadnje noge bile potpuno paralizirane. To ju je potreslo i odlučila ga je odvesti kući. Tako je sve počelo. Maleni je vrlo brzo postao potpuno pokretan, a danas je najbrži pas kojeg ima u svom domu, a ima ih čak dvadeset. Svi su oni ostavljeni, napušteni ili pronađeni na ulici.

Nitko ih nije htio zbog njihovih deformiteta i riješili su ih se na ružne načine. Paula ima psića s najvećim jezikom na svijetu, ima psića koji pati od epilepsije i skolioze. Svaki od njih ima posebnu priču i svaki je unikatan. Iako su vrlo mali, imaju veliku osobnost i to ih čini još ljepšima. Paula ima posao, no nije joj problem imati dodatni posao i brigu oko spašenih ljubimaca. Kaže da ih voli najviše na svijetu te da bi sve to za njih učinila ponovno. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više