Ovaj crni ljepotan traži novi dom. Pun je energije i nada se da će ga netko udomiti

Foto: Facebook

IZ UDRUGE Noina arka na Facebooku su objavili da pas Ben traži novi dom. Ima pet godina i pun je energije. Voli istraživati svijet oko sebe i nada se da će ga netko udomiti. 

NAŠ DOBRICA BEN❤️ BEN, CRNI LJEPOTAN TREBA NOVI DOM🐾❤🐾❤ Ja sam Ben, znam, često ime za psa, ali nije to ono što mene...

Objavljuje Noina ArkaPonedjeljak, 22. travnja 2024.

"Ja sam Ben, znam, često ime za psa, ali nije to ono što mene tišti. Muči me što sam veliki crni pesonja, a takve nitko ne želi. Još sam i pun energije koju trebam svaki dan "ispucati": Pet godina imam i na početku sam. Što da napravim da se nekome svide moja smiješna uheka? Kako da netko zavoli način na koji umirim glavicu i uživam u maženju?", stoji u objavi. 

Ben čeka novog vlasnika

"Kako da se nekome svidi kada poslušno sjednem i nježno uzmem keksić? Kako da osvojim nekoga kada od svakog izlaska iz kaveza od uzbuđenja napravim spektakl? Priznajem i da je prvih pet minuta šetnje pomalo bezglavo jer tako volim njuškati i istraživati. Znam da to nije baš ok, ali kada bih svaki dan išao u šetnju i kada bi me netko naučio kako se trebam ponašati sigurno bih postao najbolji Ben na svijetu", pišu iz udruge. 

"Ma neću se prestati nadati, što mi drugo preostaje? Boju i veličinu ne mogu promijeniti, radost u sebi ne mogu ugasiti... Možda se ipak nekom svidim. Bit ću strpljiv i čekat vaš poziv", zaključili su. 

Pročitajte više