Ovaj dječak ima jedan cilj - isprazniti sva skloništa i udomiti sve pse

Screenshot

ROMAN i njegova mama zajedno spašavaju pse, a malom dječaku je glavni cilj u životu isprazniti sva skloništa i udomiti sve pse u SAD-u. Svake subote ustaje rano ujutro i odlazi u neko sklonište te izabere jednog psa za kojeg mu kažu da je već dugo ondje i da će se teže udomiti.

Zajedno se prošeću i igraju te, ono najvažnije, snimaju slatki video koji podjele na društvenim mrežama. Mali Roman je toliko posvećen svojoj misiji da ne odustaje dok god ne udomi odabranog psa.

Ako psa ne udomi odmah, dječak i njegova mama svaki vikend odlaze po istog psa i snimaju video da bi što više ljudi moglo vidjeti kako je taj pas super u raznim situacijama i s nepoznatim ljudima.

Sve je počelo kada je Roman imao svega 4 godine i vidio akciju udomljavanja pasa, nakon čega je neprekidno pitao kako on može pomoći u tome. Tada su počeli obilaziti skloništa i snimati videe kako bi pomogli psima da lakše pronađu dom.

Roman je ovo shvatio vrlo ozbiljno i do sada je udomio preko 1800 pasa, a prije nego što udomi psa, dobro provjeri kod koga pas ide.

Potencijalnim udomiteljima postavlja pitanja o tome gdje će pas spavati i tko će se brinuti za njega. I sam kaže da nije lako i da zna biti frustrirajuće kada za nekog divnog psa nema interesa, no Roman ne odustaje. Svaka čast ovom hrabrom dječaku velikog srca. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više