Ovaj dragi pas ima samo 6 mjeseci i do sada ga je pratila samo nesreća

Volonteri

CHARLIE je predivan čistokrvni minsterlander od šest mjeseci. Vrlo je aktivan i zaigran iako njegova priča nije počela lijepo. Naime, pravo čudo je da je uopće živ. Pronađen je sa slomljenom bedrenom kosti.

Pretpostavlja se da je ozlijeđen od svoje mame koja to nije napravila namjerno. Ovakve ozljede se dešavaju kada kuja ima puno štenaca i kada ih krene nahraniti te slučajno legne na neku od beba.

Njegova spasiteljica vjeruje da je uzgajivaču maleni bio opterećenje i prevelik trošak te ga je ostavio u šumi na milost drugih životinja. Samim čudom je pronađen nakon nekoliko dana usred šume, gladan, žedan i u bolovima.

Jadan i sam, ipak je imao sreće da ga je netko pronašao i spasio. Ružne stvari su sada iza njega i on je supersretan pas na kojemu se ne vide nikakve traume ni poteškoće.

Vrlo je aktivan i zaigran, kao i svaki ptičar, pa za njega traže dom s aktivnim ljudima koji vole ići u duge šetnje i imaju vremena za istrčavanje. Maleni Charlie obožava djecu i ljude i ne voli biti dugo sam.

Iako bi se vrlo lako mogao naučiti na život u stanu, njegovo veselo i zaigrano srce bi bilo sretnije u dvorištu, naravno s pristupom u kuću.

Charlie traži svog novog prijatelja i suputnika za nove i vesele avanture, a ako mislite da ste to baš vi javite se na Facebook profil Irinea Habek ili na kontakt broj 098316361.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više