Ovaj je haski izgledao poput kostura kada je pronađen, a danas je neprepoznatljiv

Foto: Bored Panda

OVAJ predivan haski pronađen je na Baliju, a njegov spasitelj je slučajni prolaznik koji je toga dana išao s posla. 26-godišnji Rico nije mogao napustiti to krhko biće i odlučio je njegov život uzeti u svoje ruke. Kada ga je pronašao, ovaj je psić izgledao poput kostura, na mnogim mjestima nije imao krzno, a kroz ranjenu kožu virila su rebra koja su cijelu situaciju činila još jezivijom. No, Rico nije htio odustati. Kaže kako je u njegovim plavim očima osjetio neku toplinu i nadu. Odveo ga je doma, okupao, riješio se upetljane dlake te ga dobro nahranio.

Bilo je potrebno nekoliko mjeseci da se ovaj haski potpuno oporavi, no uz njegu, malo nježnosti i ljubavi, dogodila se nevjerojatna transformacija. Psić je imao sreće što je na njega naišao veliki ljubitelj životinja i što ga je, unatoč tomu što ima još četiri psa, odlučio primiti u svoj dom. Rico je na društvenim mrežama pokazao fotografije koje je snimio u trenutku u kojem ga je pronašao te fotografije nastale nakon deset mjeseci. Pogledajte kako izgleda njegova nevjerojatna transformacija! 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više