Ovaj labrador hranu može probaviti samo na jedan način jer pati od rijetke bolesti

Foto: Instagram

KADA je malena kujica Tink došla u svoj novi dom, izgledala je kao obično štene. Bila je vesela i razigrana i nitko nije mislio da ima bilo kakav zdravstveni problem. No, ubrzo su ustanovili da ima velike probavne probleme. Sve što bi probala pojesti, vraćala bi nazad.

Povraćanje je bilo normalna pojava. Njezina ju je obitelj odvela veterinaru, a tamo, osim dijagnoze i prevelikog računa, nisu dobili ništa drugo. Ultrazvuk je pokazao da njihova ljubimica ima uvećan jednjak i zbog toga hranu ne može probaviti, već je vraća nazad.

Morali su pronaći rješenje za njezino stanje, a ono je došlo u obliku posebne stolice. Jede nekoliko manjih obroka dnevno u posebnoj stolici koja se zove "Bailey Chair". Stolica pomaže kujici da se hrana spusti do njezinog želudca.

Njezina bolest nije nešto s čim se čovjek lako nosi i ona zahtijeva puno brige i pomoći od njezinih vlasnika. No njezinoj obitelji ona ne predstavlja problem i, bez obzira na sve, oni su odlučili zadržati Tink i brinuti se o njoj do kraja života. 

 

Pročitajte više