Ovaj mačak dovezen je u sklonište s teškim ozljedama i najtužnijim pogledom

Screenshot

UPOZNAJTE BenBena, najtužnijeg mačka na internetu. BenBen je dovezen u sklonište za životinje s teškim ozljedama kralježnice, dubokim ranama i deformiranim uhom. Pretpostavlja se da je miceka napala neka veća životinja, a šansa da preživi bila je iznimno slaba.

Veterinari su donijeli tešku odluku da ga je najbolje uspavati, a BenBen kao da je osjetio da će netko uskoro umrijeti. Bio je strašno tužan, odbijao je jelo i piće i iz dana u dan sve više propadao. Taman kad je htio odustati od života, jedna dobra žena s velikim srcem čula je njegovu priču.

Dan prije dogovorene eutanazije, došla je po njega u sklonište i odlučila mu pružiti dom i ljubav. Nakon samo nekoliko sati provedenih s ovom divnom ženom BenBen je živnuo, čak se i nasmijao, kao da je znao da je dobio priliku za nov i sretan život.

Preo je i mazio se svaki dan sa svojom novom ljudskom mamom, trudio se pokazati da je vrijedan života i ljubavi. Iako su veterinari mislili da micek nikad neće prohodati, on je svima dokazao suprotno i u samo nekoliko tjedana počeo jurcati i trčati kao svaka druga zdrava maca.

I tako je uz samo malo ljubavi od najtužnijeg mačka na svijetu BenBen postao najsretniji. Pružite bolesnim i ranjenim životinjama priliku za sretan život, one će vam biti neizmjerno zahvalne!

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više