Ovaj proizvod baca vašem psu lopticu umjesto vas

Foto: Screenshot Youtube

IAKO neki vlasnici imaju sreću da rade u "pet friendly" uredima, većina svoje ljubimce ipak ostavlja doma tijekom svog radnog vremena.

Mačke su možda sretne kada vi napokon otiđite iz kuće, no psima nije tako lako, jer se sada nemaju s kim maziti i igrati.
 
No, sada postoji proizvod, koji za 115 dolara, može barem malo ublažiti tu tugu, a on se jednostavno zove iFetch te će, među ostalim, spriječiti vašeg ljubimca od grickanja vašeg omiljenog para cipela.
 
Radi se zapravo o uređaju, koji izbacuje vašem psu lopticu, na udaljenost koju vi sami birate. Sve što vi trebate jest naučiti psa da ugura lopticu u za to predviđen dio, a ona se zatim izbacuje na drugu stranu van.
 
Udaljenost koju možete birati je od 3 do 9 metara, a vi se samo morate pobrinuti da otvor ne okrenete prema vitrini s bakinim porculanom. Baterija uređaja traje otprilike 30 sati te će on umoriti i najhiperaktivnije pse.
 
Loptice, koje dolaze uz uređaj, su nešto manje od teniskih te su idealne za manje pasmine. Pred sam kraj aktualne godine, tvrtka će u prodaju pustiti uređaj s većim loptama, koje će se izbacivati na većim udaljenostima, što će pogodovati većim pasminama.
 
Naravno, izumitelji upozoravaju kako njihov proizvod nipošto ne smije zamijeniti igru s ljubimcem, onda kada imate vremena za njega. Ovo je samo od 9-5.
 
Biste li ga kupili?
 
 
 
 
 

Pročitajte više