Ovaj video starca koji pomaže svom teško bolesnom psu će vam rastopiti srce

Screenshot

SVAKI ljubitelj pasa i vlasnik ljubimca će napraviti sve za svojeg dlakavog prijatelja i zna da je pas obaveza za cijeli život. Dok s jedne strane imamo ružne priče, ova je uistinu posebna. Vlasnik 13 godina starog labradora Dylana, stariji gospodin Tonino Vitale, za svog bi ljubimca napravio sve.

Dylan ima teški artritis i slabo je pokretan, a njegov vlasnik je znao koliko pas voli biti vani svaki dan i odlučio je napraviti sve što može da mu to ispuni. Dylan ne može micati stražnjim nogama, a i s prednjima mu ide jako teško. 

Tonino je izjavio da je njemu i njegovoj supruzi Dylan član obitelji i da bi za njega napravili sve što mogu. Kolica za pse su skupa, ali Tonino je odlučio sam napraviti sve za voljenog psa, iako je i sam u poznim godinama, 

Toninu nije teško svaki dan staviti svog psa na kolica i voziti ga u šetnju da osjeti friški zrak i vidi što se sve događa. Pomaže mu da hoda, vježba s njim i daje mu svu moguću ljubav.

Ovo je uistinu prekrasna priča o ljubavi i povjerenju, a kako to izgleda, pogledajte u videu: 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više