Ovi psi iz azila dobili su zajedničku proslavu rođendana, no mnogima nije bila jasna jedna stvar

Foto: Facebook

OSOBLJE jednog azila u Baltimoreu došlo je na genijalnu ideju. Odlučili su svojim psima, kojih je ukupno sto, prirediti zajedničku rođendansku zabavu.

Razmišljali su kako bi to bilo predivno jer ti psi nikada nisu iskusili nešto slično. Uredili su prostor, stavili kapice na glave, a psima podijelili velike, slasne krafne kako bi ih počastili.

No, samo je psić imena Steel shvatio što je dobio. Ostali uopće nisu shvaćali da su dobili nešto što se jede, već su pomislili da je to igračka. No, nakon nekog vremena, svi su psići smazali svoju poslasticu i počastili se za zajednički rođendan. 

Iako je ova zabava predivna ideja, volonteri su se rastužili jer su tek tada shvatili u kakvim su uvjetima ove životinje prije živjele. Tužno je vidjeti da većina njih ne znaju što je slatkiš.

No ovom su manifestacijom napravili više dobrih djela. Priredili su psima nezaboravan dan te, isto tako, napunili azil ljudima koji su popunili formulare za udomljavanje nekih od njih.

Ova se ideja pokazala kao nešto što treba češće ponavljati, a njihov se dan pretvorio u dan iz snova. Nadamo se da će svi psi uskoro pronaći stalne domove i da njihovoj sreći nikada neće doći kraj. 

Pročitajte više