Ovo je najposebnija kornjača na svijetu koju nitko nije htio udomiti

Foto: Facebook

KADA ju je udomio, bila je veličine kovanice. Dobio ju je od vlasnika lokalnog pet shopa koji mu je rekao da tu čudnu životinjicu nitko nije htio. Nisu je htjeli jer je drugačija i posebna, a njezin novi vlasnik kaže da su mnogi vjerojatno mislili kako neće izdržati dugo.

On se trudio dokazati suprotno i to mu je pošlo za rukom. Opremio je akvarij svim potrebnim kako bi voda bila savršene temperature i čistoće. Svakoga je dana hrani pomoću hvataljke i rijetko je uzima u ruke jer je jako krhka. No što je zapravo toliko posebno kod ove kornjače?

Ponajprije njezina boja, a kada promotrite malo pažljivije, uočit ćete njezino srce koje je nezaštićeno i potpuno primjetno. Zbog toga su se svi bojali kupiti ovu životinjicu. No bitnije od svega je to što je ona ipak pronašla vlasnika koji joj je pružio ljubav i život kakav zaslužuje. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više