Ovu kujicu djeca su zlostavljala na najgori mogući način, dali su joj kokain

Screenshot

KUJICA Peanut ležala je ispred kuće dilera jedva svjesna i u očajnom stanju. Jedan od prolaznika je nazvao službu za zaštitu životinja i rekao da vjeruje da su djeca injekcijom ubrizgala kokain u kujicu. Nažalost, test je bio pozitivan i na kokain i na THC.

Kujicu su hitno odvezli veterinaru i odmah spojili na infuziju kako bi joj se tijelo čim prije očistilo od droge. Kujica je stara godinu dana i nije mogla stajati na svojim nogama, jesti ni piti. Veterinari nikada nisu vidjeli ovakav slučaj zlostavljanja, a pogled na nemoćnu kujicu slomio im je srce.

Peanut je dobila i novo ime, Suzi. Naime njeni spasioci vjeruju da novi život treba započeti i novim imenom. 

Sljedeća dva dana Suzi je i dalje dobivala infuziju, a veterinari su bili uz nju i tješili je. Bila je zbunjena i još uvijek ošamućena i jedva je mogla držati glavu uspravno. Srećom, uspjeli su je spasiti, a kujica je odmah pokazala zahvalnost, ljubav i koliko veliko srce ima te vjeru u ljude.

Nakon samo nekoliko dana Suzi je veselo trčala, igrala se igračkama i davala svima puse. Kao i svi psi, Suzi je bila spremna zaboraviti ružnu prošlost i nestrpljivo je iščekivala novu obitelj.

Ljudi koji su je došli pogledati također su imali kujicu Suzi, a čak je bila i iste boje i znali su da im je suđeno pružiti dom ovoj kujici. Suzi je sretno udomljena, uživa sa svojom obitelji, a mi se nadamo da će onaj tko je to učinio biti kažnjen.

Pročitajte više