Pas je dva mjeseca neprestano čekao ispred zgrade, razlog je začudio mnoge

Screenshot: YouTube

OVAJ je pas dva mjeseca stajao ispred iste zgrade i zurio u jednu točku. Čuvar koji ga je stalno pronalazio na istom mjestu rekao je kako mu nije bilo jasno zašto to čini. Ako bi mu pokušao prići, pas bi odmah pobjegao. No nakon nekog vremena uočio je nešto čudno. Kada bi se na istom mjestu pojavila djeca iz susjedstva, pas bi im prišao mašući repom.

Nikome nije bilo jasno zašto je to tako, a onda su otkrili da ovaj pas ima vlasnicu. Djevojka koja ga je udomila kaže kako su ga prijašnji vlasnici napustili. Ona mu je pružila dom i ljubav, no on je i dalje bio preplašen. Jednog joj je dana pobjegao i od tada ga nije uspjela uhvatiti i vratiti u dom.

Kaže kako on reagira na njezin glas, uvijek pojede hranu koju mu donese, no kada ga pokuša uhvatiti, pobjegne. Na kraju ga je ipak uspjela uhvatiti uz pomoć djece iz susjedstva. Izveli su genijalan plan i ona je svog ljubimca konačno dovela kući.

Stručnjak kaže kako je maleni pobjegao jer je već jednom bio napušten od odraslih ljudi, a u djeci nije vidio ništa ružno. Njegova vlasnica svakoga mu dana na razne načine pokazuje da ga voli i da ga nikada neće napustiti. Nekim je psima jednostavno teško priviknuti se na normalan život i ponovno vjerovati ljudima. Nadamo se da će psić iz videa shvatiti da mu njegova vlasnica doista ne želi ništa loše. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više