Pas lutalica osvojio srce vlasnice ranča u Americi na koji je zalutao i pronašao dom

Foto: TikTok

HIT snimka s TikToka koja je mnoge rasplakala prikazuje psa lutalicu u lošem stanju koji se pojavio na jednom ranču u Sjevernoj Karolini. "Došla je na ranč prije nekoliko dana dok smo moja obitelj i ja bili vani i radili u dvorištu", rekla je Alexandra Waychoff, vlasnica ranča koja je psa nazvala Leia. 

@wildwayranch I’m not sure what brought her to us, but we’ll do our best for this deserving dog 🤍 #straydog #rescuedog #animalsoftiktok ♬ original sound - Zach Bryan Archive

Waychoff je bila šokirana iznenadnom pojavom Leie s obzirom na lokaciju njezina ranča. "Živimo u ruralnoj Sjevernoj Karolini i nikad prije je nismo vidjeli u tom području", rekla je. Waychoff je mislila da će pas sam otići od njih, ali sljedeći dan ih je dočekao ispred vrata.

"Odlučili smo je zadržati"

Veterinar koji je pregledao Leiu rekao je Waychoff da ona vjerojatno pripada divljoj pasmini koja se najčešće nalazi u močvarnim područjima južnog dijela SAD-a. "Izgleda da ima oko godinu dana, vrlo je mršava i ne izgleda kao da je redovito hranjena. Ima crve, buhe i krpelje, a čini se da joj je gležanj nedavno zacijelio od prijeloma", rekla je vlasnica ranča za Newsweek. 

@wildwayranch Adding this precious girl to our family just felt right 🙏 welcome to the ranch Leia #rescuedog #rescueanimals #rescuestory #straydogs #gooddog ♬ Home - Edith Whiskers

"Stvarno smo se zbližili s njom pa ćemo je zadržati", rekla je Waychoff. "Nadam se da videi poput mog pomažu ljudima da otvore svoja srca prema svim vrstama životinja i inspiriraju ih da se prema njima dobro ponašaju bez obzira na sve", dodala je. 

Pročitajte više