Pas osvojio internet svojom dramatičnom reakcijom na ozljedu 

Screenshot: TikTok

PAS Frankie je osvojio internet svojom reakcijom na ozljedu koju je njegova vlasnica prikazala u nedavno objavljenoj snimci na TikToku. 

Frankiejeva vlasnica je u objavi otkrila da je njen ljubimac prije godinu dana slomio dva nokta, ali nije ni primijetio ozljedu, sve dok mu vlasnica nije stavila zavoj. Frankie u početku nije htio ni pogledati svoju vlasnicu, a onda je počeo tražiti svoju vlasnicu kako bi dobio njenu pažnju. Vlasnica je rekla kako joj je cijelu večer pokazivao svoju ozlijeđenu šapu. 

"Ovo je snimka te večeri. Tada sam doznala da je Frankie stvarno dobar glumac i da je jako pametan", napisala je vlasnica u objavi.

@frankieandgus Here's all of the footage from that night. This is when I discovered Frankie is a VERY good actor, and REALLY smart! #frankiethefrenchbulljack #sorepaw ♬ original sound - Frankie and Gus

"Psi su kao mala djeca, ali s oštrim zubima", "Stvarno je čudo da je preživio", "Jadni Frankie", "Ovo je preslatko", "Kako je samo pametan i sladak", samo su neki od komentara ispod objave. 

Pročitajte više