Pas postao hit jer se toliko obradovao karanteni da je uganuo rep

Foto: Twitter/Emmasmith77xx

MNOGIM je ljudima karantena teško pala. Nekima je užasno teško gledati naprijed te iz svega ovoga izvući nešto pozitivno. No baš zbog toga što bi scenarij mogao biti još gore, trebamo ostati u svojim domovima.

I dok se većina ljudi pati zbog svega što nas je zadesilo, mnogi su psi sretniji no ikad. Iako im je kretanje ograničeno, oni uživaju jer provode dane u društvu svojih vlasnika koji ne moraju izaći iz domova kako bi otišli na radna mjesta.

Preslatki jazavčar Rolo jedan je od njih. On je ovih dana stekao titulu najsretnijeg psa na svijetu jer se toliko radovao obitelji na okupu da mu je rep radio kao propeler. Pitate se što je tu čudno?

Rolo je zbog prekomjernog mrdanja uganuo rep. Njegovi su vlasnici shvatili da je u bolovima pa su ga odveli veterinaru, a on im je rekao o čemu se radi te mu je prepisao lijekove za ublažavanje bolova.

Njegova je vlasnica tu, pomalo čudnu, vijest podijelila na Twitteru, a on je u samo dva dana skupio čak milijun lajkova. Ako ne vjerujete u ovu priču, LADbible piše kako je ta ozljeda, zapravo, dosta česta kod pasa.

Rolo se polako oporavlja i vjerujemo da se sad već navikao na punu kuću, koja za njega predstavlja najveću sreću. Nadamo se da su i vaše njuškice sretne što ste s njima, no da ih ta sreća neće dovesti do ovakvog stanja. 

Pročitajte više