Pit bulica Chunk obožava pidžame

Screenshoot:YouTube

OBLAČENJE psima bas i nije neka fora, većinom se dosta bune, no ima i onih koji uživaju u tome. Chunk je tri godine stara pasonjica u tipu terijera bull i jedna od rijetkih koja obožava biti obučena. Djelatnici DeKalb County Animal Services u Georgiji su joj prvi puta obukli pidžamu i njena reakcija ih je sve iznenadila.

Ona je prvi veći pas u centru koji se nije borio s njima i htio rastrgati odjeću sa sebe ,umjesto toga Chunk je veselo mahala repićem i uživala. Djelatnici pretpostavljaju kako je Chunk velika maza, a kada je obučena svima je predivna i neodoljiva pa samim time dobiva i više pozornosti i maženja.

Chunk je prije nepunih mjesec dana dovedena u centar, pronađena je kako luta ulicama Georgije prepuna buha i s upaljenom kožom. Odmah su započeli s liječenjem, a Chunk im je instant pokazala kakvo veliko srce ima, i koliko vjeruje ljudima, obasipajući ih pusama i zagrljajima.

Vrlo je socijalizirana, i bez obzira na to što je ostavljena, i dalje vjeruje ljudima. Najdraži odjevni predmet su joj pidžame, a najdraže igračke plišanci. Nadamo se da će Chunk uskoro zauvijek pronaći svoj dom, ovakvom osmijehu teško da netko može odoljeti!

Pročitajte više