Pogledajte prekrasne transformacije pasa nakon što su udomljeni

Helping Animals

PSI koji su napušteni ne znaju što je ljubav i obitelj, no ono što je činjenica je da se vrlo brzo prilagode na bolji život. Život na ulici je težak, borba za hranu, borba za opstanak, borba za život.

Kada ih i neka organizacija spasi i smjesti na sigurno u sklonište ili kada ih vlasnici napuste i ostave u nekom azilu, oni su na sigurnom, ali psihički propadaju.

Postaju tužni, njihovo srce je slomljeno, a vjera u ljude je poljuljana. Psi nam bezuvjetno vjeruju i bezuvjetno nas vole i ne gube tako lako vjeru u nas, a ovaj video je pravi dokaz.

Pogledajte izraze lica pasa koji su dane provodili u kavezu, a onda trenutak kada su shvatili da su udomljeni i da će dobiti svoju obitelj i nove prijatelje.

Trenutak kada shvate da više ne moraju čekati u kavezu hoće li ih netko primijetiti i trenutak kada postanu svjesni da će opet moći trčati slobodni, uživati, biti voljeni i maženi od ljudi kojima toliko vjeruju.

Udomite psa, u Hrvatskoj su skloništa prepuna slatkih pasa. Pružite im priliku da vam uljepšaju život. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više