Udomljavanje

Prekrasan Maro provodi dane u azilu, a sve što želi je topli dom

Udruga Pobjede

MARO je mladi pas čija priča nije počela lijepo. On je ostavljen na smetlištu i tjednima je tražio spas kojeg nije bilo. Ponekad bi se neki auto zaustavio da mu daju malo hrane, no on se bojao i nije htio nikome prići.

Uz puno truda i strpljenja, Maro je sklonjen s ceste kod jedne divne obitelji gdje je čekao da se oslobodi mjesto u azilu. Vrlo brzo je postao prijatelj s ostalim psima i njegov strah od ljudi se smanjio.

Obožava se igrati, a za hranu je spreman napraviti sve. Volonteri za njega kažu da je divno društvo i da im Maro uljepša svaki dan, no svi oni znaju da bi on bio sretniji da ima samo svoje ljude i svoj topli dom.

Ovaj slatki pas ima svega dvije godine i pred njim je još čitav život pun avantura. Dragi Maro je spreman na novi život, a vas molimo da mu pomognete da to čekanje bude što kraće.

Informacije za ovog slatkog psa možete dobiti na e-mail: pobjede@gmail.com ili na Facebook stranici Udruge Pobjede.

Podijelite njegovu priču i pomozite mu pronaći sreću te da se u azilu oslobodi jedno mjesto za nekog drugog psa koji luta sam i gladan po ulicama. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više