Preslatka mačka ne može se zasititi hvatanja miševa na tabletu. Pogledajte video

IAKO tablet nije stvar namijenjena ljubimcima, danas postoje mnoge videoigre koje simuliraju hvatanje kukaca i miševa. Jedna korisnica TikToka na svom je profilu objavila mačku koja uživa u igranju takve igre. U snimci vidimo mačku koja je u potpunosti ovladala tehnikom hvatanja virtualnih životinjica. Kada mačka "uhvati" miša, on se raspline i nestane.

@strange.pixie She sits there for ages smacking the mice and now it doesn’t pause or click random links 🐁 #fypシ゚viral🖤tiktok #foryoupageofficiall #catgame #fypシ゚ #fyp #늙음필터 ♬ sweet - 🎧

Vlasnica je naglasila da ovo nije prvi put da njezina mačka koristi ekrane jer joj je prije dopuštala da gleda miševe i ptice na YouTubeu. Međutim, to nije dobro funkcioniralo jer je mačka pritiskala ekran želeći uhvatiti životinju. Umjesto miša ili ptice, obično bi stisnula reklamu, što je brzo postalo iritantno. Zato je dobila aplikaciju s kojom se može igrati.

"Tako je slatka", "Toliko je talentirana je za hvatanje miševa!", "Kupujem iPad samo za ovu svrhu!", neki su od komentara koji su se nanizali ispod videa.

Naravno, nijedna mačka ne bi trebala stalno sjediti ispred ekrana i igrati se na ovaj način, ali nekoliko minuta igre u kojoj oštri svoje reflekse neće joj naštetiti. Važno je prilagoditi svjetlost ekrana kako ne bi bila prejaka. Upamtite, vaša mačka vidi puno bolje od vas.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.