Preslatki retriver ne može prestati krasti čarape

Screenshot: TikTok

ZLATNI retriveri su jedna od najpopularnijih pasmina pasa, ali to ne znači da i oni nekad ne budu nestašni. 

Kako bi to dokazao, jedan vlasnik psa nedavno je na TikToku objavio video u kojem daje urnebesno upozorenje "svima koji razmišljaju o zlatnom retriveru". U viralnom videu možemo vidjeti psa, čije je ime Elton, kako trči uokolo s čarapom u ustima.

"Nikad nećete... i mislim više nikada imati par odgovarajućih čarapa...", objašnjava tekst, koji prekriva video, koji je skupio gotovo 600 tisuća pregleda, što vas čeka ako imate retrivera.

@eltonthegoldenretriever You’ve been warned! 😂 #fy #fyp #trending #carelesswhisper #dog #goldenretriever ♬ Careless Whisper - George Michael

Kao dokaz, možemo vidjeti ljudsku ruku koja pokušava oteti odjevni predmet iz usta ljubimca koji samo pobjegne, mlatarajući čarapom. Autor videa je napisao i simpatičnu poruku uz snimku: "Upozoreni ste!"

"Ali oni su tako slatki!", "Ionako nemam sparenih čarapa, ta prokleta mašina ih stalno jede", "Imaju sreće što imaju priličnu privilegiju. Moji psi su noćna mora", "Isto kao moj pas. Neće je ispustiti, nego je prkosno drži ispred sebe kako bi te uljuljkao u razmišljanje da bi je zapravo mogao dobiti natrag!!", "Imamo štene zlatnog retrivera tri tjedna i već učimo ovu lekciju", pisali su korisnici koji imaju sličnih problema u komentarima.

Pročitajte više