Profesionalni dreser pasa otkrio koje tri pasmine nikad ne bi želio imati

Screenshot: TikTok

Garret Wing, osnivač American Standard Dog Traininga sa sjedištem u Floridi, otkrio je tri pasmine pasa koje on osobno ne bi imao kao profesionalni dreser pasa - a neke bi vas mogle iznenaditi.

@americanstandardk9 Top 3 Breeds I WOULDN'T Own as a Dog Trainer #dog #centralasainshepeard #alabai #bloodhound #chihuahua #puppy #doglover #dogs #fyp ♬ original sound - AmericanStandardK9

"Prvi je srednjoazijskim ovčar, također poznat kao alabaj. Izvrsni su čuvari stoke, ali problem je što ja nemam stoku", kaže Wing u videu na TikToku. Dodao je da ako slučajno imate stoku kod kuće, ovaj pas bi mogao biti dobar za pomoć u zaštiti stada.

"Čivava - demon koji ne služi ničemu"

Wing kaže da također ne bi imao psa krvosljednika. "Mužjaci mogu imati do 50 kila. Ali ne brine me veličina, već njihova masna koža. Od te masne kože smrde kao nijedan drugi pas. Nebitno koliko ćete ih kupati, imaju miris kojeg se teško riješiti."

I posljednja pasmina psa koju Wing ne bi želio imati za društvo je čivava. "Da mi je trebao demon od dva kila iz podzemlja koji ne služi ničemu drugom osim da mi sjedi u krilu i grize sve što mi dođe na domet, onda bih uzeo čivavu", opisao je.

Pročitajte više